top of page

Whamisa

Super suosittu Etelä-Korealainen luonnonkosmetiikan sarja Whamisa, jonka tuotteet ovat sekä tehokkaita että innovatiivisia. Whamisa on korealaisista sarjoista yksi harva, täysin aito luonnonkosmetiikan sarja, joka on myös sertifioitu.

Acorelle

Luomutuoksujen pioneeriksikin kutsuttu Acorelle perustettiin vuonna 2005 Etelä-Ranskassa. 100 % luonnollisten ja Ecocert-sertifioitujen tuoksujen lisäksi yritys valmistaa tänä päivänä myös luonnonmukaisia ihonhoito-, auringonsuoja- sekä ihokarvanpoistotuotteita. Aurinkovoiteet perustuvat fysikaaliseen UV-filtteriin, joten tuotteet ovat erittäin turvallisia myös lapsille. Tuoksujen erikoisuus piilee yrityksen tuoksuasiantuntijoiden ja kemistien ainutlaatuisessa taidossa hyödyntää eteeristen öljyjen voima ja vaikutukset parfyymeissä, eau fraicheissa ja vartalosuihkeissa. Kasvin koko energia siis säilyy ja välittyy käyttäjän iholle ja tunnetiloihin saakka, ja näin saadaan luotua energisoivia, tasapainottavia ja rauhoittavia tuoksumaailmoja. Tinkimättömän ekologisuuden lisäksi Acorellelle on tärkeää tuotteiden tehokkuus, toimivuus ja innovatiivisuus sekä kuluttajaa miellyttävä käyttökokemus. 

Dr. Bronner's

Dr. Bronnerin maagiset saippuat – Yli 5 sukupolvea ja 150 vuotta ylivertaisten saippuoiden valmistamista! Legendaarinen saippua sopii jopa 18 eri käyttötarkoitukseen, mm. vartalolle, hiuksille, tiskeille, pyykeille, moppaamiseen, eläinten turkin pesuun... Kaikki klassiset nestemäiset saippuat ja palasaippuat ovat saaneet tiukan kriteeristön USDA sertifikaatin kylkeensä ja sen lisäksi ne ovat myös sertifioitu Reilun Kaupan tuotteiksi. Dr. Bronnerin saippuat ovat ihmisen ihmisille valmistamia tuotteita, joiden valmistuksessa hyödynnetään perinteistä tietotaitoa. Dr. Bronner on perheyritys, joka on sitoutunut kunnioittamaan sarjan luojan Dr. E.H. Bronnerin visiota. He valmistavat sosiaalisesti ja ympäristöä ajatellen vastuullisia ja korkealaatuisia tuotteita ja omistavat tuottonsa maailman parantamiseen. Tänä päivänä Dr. Bronner on Pohjois-Amerikan myydyin luonnonmukainen saippuasarja ja vuosittain 30%-70% kaikesta voitosta menee suoraan hyväntekeväisyyteen. Myös tunnetut julkisuuden henkilöt kuten Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Sandra Bullock, Eminem ja Bobbi Brown ovat asettuneet Bronnerin fanijoukkoihin.

Ecotools

EcoTools on syntynyt intohimosta luontoon ja kauneuteen. EcoTools lanseerattiin vuonna 2008 ja sarja on siitä pitäen laajentanut kauneustuotteiden valikoimaansa. EcoTools on tiedostetusti valmistettujen kauneusvälineiden markkinajohtaja ja sarja onkin saanut erityisesti huomiota uskomattoman pehmeillä ja laadukkailla meikkisiveltimillään. EcoToolsin kantavana ajatuksena ja päämääränä on, että yhdessä voimme tehdä maailmasta kauniimman paikan elää. Inspiraatio kumpuaa sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta sekä maailmasta ympärillämme. On selvää, että jokainen haluaa näyttää arjessa huolitellulta, mutta kun sen tekee vielä ympäristöystävällisillä valinnoilla, sisäinen kauneus ja hyvä olokin puhkeaa kukkaansa. Hektisessä elämänmenossa ja kiireisessä arjessa ei ole aina helppoa toimia ekologisesti, mutta suosimalla EcoToolsin tuotteita ollaan taas askelen verran lähempänä.

 

Iroisie Paris

Ranskalainen luksustason luonnonkosmetiikkabrändi Iroisie Paris ilmentää klassisuutta ja laadukkuutta aina vaaleita, kultaisin yksityiskohdin koristeltuja pakkauksiaan myöten. Pitkälle hiotut, raikkaat ja miellyttävät koostumukset ja elegantit tuoksut ammentavat voimansa merellisistä raaka-aineista. On huomattu, että haastavissa olosuhteissa elävät merilevät kykenevät rikkaan ravinteikkuutensa ja mineraalipitoisuutensa ansiosta kehittämään itselleen suojan kylmyyttä, kuivuutta, hapenpuutetta ja UV-säteilyä vastaan. Iroisien kemistit keksivät valjastaa nämä harvinaislaatuiset ominaisuudet ihonhoitoon. UNESCON suojelemasta maailman puhtaimpiin ja monimuotoisimpiin kuuluvasta Mer d'Iroise -merestä käsin kerätty merileväuute ja merivesi toimivat pohjana kaikille sarjan tuotteille. Paitsi, että merilevät sisältävät hurjasti mineraaleja, ne auttavat myös ihoa pitämään kosteustasapainonsa erittäin tehokkaasti. Iroisie soveltuu erityisen hyvin herkälle iholle sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Sarjalle on myönnetty myös Ecocert-sertifiikaatti takeena tinkimättömästä laadusta. Sarjan ylellisyydestä ja suosiosta kielii myös, että se on mm. valittu maineikkaan Ritz-hotellin ihonhoitosarjaksi.

Less is More 

Itävaltalainen Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu hiustenhoito- ja muotoilusarja. Kampaamolaatuisen sarjan valikoimaan kuuluvat luomushampoot, luomuhoitoaineet ja luomumuotoilutuotteet. Sarjan ovat luoneet kemian tohtori ja aromaterapeutti Doris Brandhuber ja menestynyt hiusmuotoilija Hannes Trummer. Less is More syntyi Hanneksen intohimosta luoda monikäyttöinen ja esteettinen hiussarja, jonka kanssa vain luovuus on rajana. Tuotevalikoima onkin tällä sarjalla todella laaja ja innovatiivinen! Doriksen asiantuntijuuden ja reseptiikan luomisen myötä Less is More tuotteet ovat luomulaatuisia ja aidoista raaka-aineista valmistettuja. Nimensä mukaisesti jokaista tuotetta riittää kerrallaan vain pieni määrä, sillä tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän hoitavia ja tehokkaita aineksia, kuten orgaanisia kylmäpuristettuja kasviöljyjä, aloe veraa, yrttiuutteita ja hunajaa. Tuotteissa ei käytetä lainkaan petrokemikaaleja, silikoneja, sulfaatteja tai synteettisiä säilöntä- ja väriaineita eikä hajusteita. Mitä enemmän Less is More tuotteita käytät, sitä kauniimmaksi ja terveemmäksi hiuksesi ja hiuspohjasi tulevat!

Lily Lolo Mineral Makeup

Brittiläinen Lily Lolo edustaa uusinta teknologiaa ja tinkimätöntä laadukkuutta mineraalimeikkien maailmassa. Sarjan käyttämät ainesosat ovat ilmavan kevyitä ja puhtaita mineraaleja, jotka heijastavat kauniisti valoa ja sopivat käytettäväksi iästä ja ihotyypistä riippumatta kaikille. Silkkisen kauniisti ja luonnollisen peittävästi levittyvä mineraalimeikkipohja antaa ihon hengittää eikä kiristä tai muodosta kakkumaista kerrostumaa kasvoille. Kulttimaineeseen nousseiden meikkipohjiensa lisäksi Lily Lolo tarjoaa laajan skaalan tuotteita luomiväreistä huulipuniin, rajauskyniin, meikkisiveltimiin ja viimeistelytuotteisiin. Uutuutena sarjaan ollaan pian lanseeraamassa myös superlaadukas ihonhoitolinja ja ensimmäiset kasvovoiteet ovatkin jo myynnissä meillä. Kaikki sarjan tuotteet ovat kovista kemikaaleista, väri- ja täyteaineista vapaita ja niille on myönnetty eläinten oikeuksia puolustava Cruelty free -tunnustus. Mineraalimeikit eivät ärsytä ihoa vaan päinvastoin hoitavat ja suojaavat sitä antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta. Lily Lolo suhtautuu intohimoisesti tuotekehittelyyn ja lopputulos on juuri sitä, mitä mineraalimeikkien suunnannäyttäjältä voidaan odottaa. Lily Lolo onkin tänä päivänä lunastanut paikkansa useiden kuuluisien meikkitaiteilijoiden, julkimoiden ja kauneustoimittajien suosiossa.

Maroccan Tan

Moroccan Tan edustaa rusketussarjojen ehdotonta huippuosaamista. Ainutlaatuisen triplavaikutteisen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden ansiosta saat täydellisen ja luonnollisen sävyn joka kestää. Arganöljyllä ja E-vitamiinilla rikastetut tuotteet kosteuttavat ja pitävät ihon pehmeänä, samalla kun ruskettavat ainesosat tekevät tehtävänsä. Ihosta tulee silkinpehmeä ja terveennäköinen. Arganöljyn syväkosteuttavat vaikutukset myös auttavat virheettömän ja tasaisen rusketuksen säilymistä iholla pidempään. Moroccan Tan tuotteet tunnetaan myös nopeasta vaikutusajastaan - tuotteesta riippuen vain 1-4 tunnin tekeytymisaika ja nopeasti imeytyvä koostumus ovat tehneet vaikutuksen myös ruskettumisen ammattilaisten keskuudessa.Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille.

OHM Collection

The Ohm Collection on hollantilainen brändi, jonka keskiössä ovat kauniit ja toimivat tuotteet, joista hyötyvät sekä ihmiset että luonto. Inspiraatiota ammennetaan luonnon ikiaikaisesta voimasta ja perustajien ympäristöä säästävästä ja ihmisen ja luonnon herkkää tasapainoa kunnioittavasta elämänfilosofiasta. The Ohm Collection on saanut alkunsa ensimmäisestä tuotteestaan Deo Dorantista, joka on erittäin tehokas luonnonkosmetiikan deodorantti innovatiivisessa jauhemaisessa muodossa! Deodorantin tehokkuuden salaisuus piilee yhdistelmässä natriumbikarbonaattia (ruokasooda) ja ainutlaatuista Ohm Blendiä®, joka koostuu tarkoin valikoiduista korkealaatuisista eteerisistä öljyistä. Näiden aineksien ansiosta Deo Dorant säilyttää kroppasi upean tuoksuisena pitäen sen samalla uskomattoman raikkaana. The Ohm Collectionin valikoimaan kuuluu deodoranttien lisäksi myös upeita aurinkovoiteita, jotka nekin ovat 100% luonnollisia ja turvallisia.

Rahua

Rahua on newyorkilaisen kampaaja Fabian Lliguinin kehittämä ylellinen kokoelma 100% luonnollisia, kampaamolaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka lupaavat uskomattoman upeita ja transformatiivisia lopputuloksia. Rahua hiustenhoito- ja muotoilusarjan tuotteet perustuvat Amazonin Quechua-Shuar heimon naisten kauneussalaisuuteen, Rahua-öljyyn. Vuosituhansien ajan heimon naiset ovat matkanneet syvälle Amazonin sademetsään valmistamaan öljyä nimeltä Rahua – uskoen sen olevan heidän tuuheiden ja kiiltävän kauniiden hiuksiensa salaisuus. Amazon Beauty on yritys joka valmistaa Rahuan hiustenhoito- ja muotoilutuotteita yhteistyössä Amazonin alkuperäisheimojen kanssa heidän perinteisillä valmistustavoillaan. Amazon Beauty on yritys, joka tukee eettistä ja ekologista tuotantoa ja edesauttaa Amazonin alkuperäiskansojen ja heimojen perinteiden säilymistä.

RMS Beauty

New Yorkista lähtöisin oleva RMS Beauty on kulttisuosion saavuttanut raaka-kosmetiikkaan perustuva ainutlaatuinen meikkisarja. Kuten raakaruoassakin, raakakosmetiikan valmistuksessa ainesosien ravinteet pyritään säilyttämään mahdollisimman ennallaan, jotta ihokin hyötyisi niiden tehosta mahdollisimman paljon. Sarjan pääraaka-aineena käytetty kookosöljy hoitaa ja kosteuttaa ihoa ja vie meikkisarjan aivan uudelle tasolle - sarjan meikit todella hoitavat ihoasi samalla kun käytät päivittäistä ehostusta! Pigmenttirikkailla väreillä loihdit luonnollisen ja hehkuvan meikin ja päivä päivältä ihosi voi silminnähden paremmin. Sarjan perustaja Rose-Marie Swift on erityisesti USA:ssa tunnettu meikkitaiteilija, joka on omakohtaisesti kokenut kauneusalalla työskentelyn nurjan puolen sairastuttuaan jatkuvasta kemikaalikuormasta. Toivuttuaan hän loi RMS Beautyn ja alkoi levittää puhtaan ja aidosti hoitavan kosmetiikan sanomaa. Rose-Maria Swift tunnetaan kauneuden ja meikkitaiteen visionäärinä ja hänen asiakkaitana ovat monet julkkiskaunottaret Gisele Bundchenista Miranda Kerriin. Kokeile RMS Beauty meikkejä ja ihonhoitotuotteita ja lupaamme, että liityt tuhansien RMS fanien joukkoon!

Schmidt's

Saammeko esitellä 100% luonnollisen, alumiinittoman, parabeenittoman deodorantin täysin ilman keinotekoisia hajusteita! Schmidt's deodorantit ovat vieneet luonnonkosmetiikan dödöt aivan uudelle tasolle. Tuotteiden teho perustuu kosteuttasitovaan sekä bakteereja ja hajuja häivyttävään ruokasoodan ja ainutlaatuisen nuolijuuripuuterin yhdistelmään. Tämä tuote oikeasti toimii! Enää ei tarvitse käyttää deodoranttia, jonka vahvat kemikaalit ja hajusteet häiritsevät ihmisen normaalia hormonitoimintaa. Sokerina kakun päällä tuotteilla on Cruelty Free & Vegan sertifikaatti, joten voimme olla varmoja, ettei tuotekehityksessä ole käytetty koe-eläimiä. Schmidt'sin voidemaiset deodorantit ovat monen mielestä syrjäyttäneet tyystin jopa synteettiset kilpailijansa ja myös monet julkisuuden henkilöt, kuten Alicia Silverstone, vannovat Schmidt’sin nimeen! Dödöä on saatavilla niin perinteisenä stickinä kuin tyylikkäänä purkkiversiona spaattelin kera. Koostumus levittyy helposti kainalon ihon lämmössä ja pieni määrä ainetta riittää. Uusimpana lisäyksenä sarjasta löytyy myös Sensitive-linja, jossa on ruokasoodan sijasta käytetty magnesium hydroksidia. Schmidt’s deodorantit ovat tunnettuja myös ainutlaatuisista tuoksuyhdistelmistään.

Treat Collection

Berliiniläistä cooliutta ja Hollywood glamouria. Näillä sanoilla Treat Collection kuvailee ylellistä huulipuna- ja kynsilakkamallistoaan sekä huippulaadukkaita kynsi- ja käsien hoitotuotteitaan. Treat Collection tuo päivittäisen hemmotteluhetken arkeen pankkitiliä tai omatuntoa kolhimatta. Kaikki tuotteet sisältävät vain tarkoin valittuja ainesosia, joten tuotteet ovat nimensä mukaisesti todellisia herkkuja jo itsessään. Treat Collection on korvannut haitalliset kemikaalit todistetusti turvallisilla ja ympäristöystävällisillä raaka-aineilla. Lisäksi ne ovat vegaaneille sopivia ja gluteenittomia. Treat Collection tekee jatkuvaa tuotekehitystä viedäkseen tuotteita jatkuvasti uudelle tasolle. Koska esimerkiksi hyvin toimivaa kynsilakkaa on tällä hetkellä mahdoton saada 100% luomulaatuisena, on Treatille tärkeää kertoa avoimesti käyttämistään raaka-aineista.  5-FREE kynsilakoista on poistettu voimakkaat kemikaalit kuitenkaan kynsilakan pysyvyydestä ja kiillosta tinkimättä. Hajuton ja myrkytön kynsilakanpoistoaine on noussut lyhyessä ajassa kulttisuosioon. Huulipunien ylellinen pakkaus ja runsaspigmenttiset värit vaihtelevat hienostuneista nude-sävyisistä fantastisiin punaisiin. Käsivoiteet tarjoilevat käsien iholle silkkaa luksusta aidosti ravitsevilla koostumuksillaan. Kauniit ja tyylikkäät lasipullot viimeistelevät Treat Collectionin ajattoman kokonaisuuden.

Uoga Uoga

Liettualaisen Uoga Uogan tarina sai alkunsa luonnon marjoista ja kotikeittiössä valmistetusta kosmetiikasta. Vaikka tänä päivänä Uoga Uoga on kasvanut yhdeksi Liettuan johtavista kosmetiikkavalmistajista, kaikki tuotteet valmistetaan edelleen käsin ja pienissä erissä tuoreuden säilyttämiseksi. Uoga Uogan tuotteissa tuoksuu ja tuntuu luonto ja marjat. Uoga Uogan mineraalimeikit käyttää ainoana Euroopassa Itämeren meripihkaa. Meripihka sisältää lukuisia antioksidantteja, jotka mm. hidastavat ihon ikääntymismisprosessia. Sarjan mineraalimeikit ovat kevyitä, mattaisia, peittäviä ja soveltuvat erityisen hyvin rasvoittuvalle- ja ongelmaiholle. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta hieman puhtaampi ja hieman kauniimpi.

Vita Liberata Itseruskettavat

Irlantilaista perua oleva Vita Liberata on itseruskettavan kosmetiikan todellinen edelläkävijä. Sen käyttämät raaka-aineet ovat 80 % luonnollisia ja turvallisia, mikä erottaa sen tavallisista keinoruskettajista. Tuotteissa ei myöskään ole käytetty parabeeneja, hajusteita tai muita haitallisiksi luokiteltuja aineita. Niiden tilalla löytyy ihoa hoitavia ja kosteuttavia aineksia, kuten meloniuutetta, hyaluronihappoa, shea-voita, rakkoleväuutetta ja vadelmansiemenöljyä, joiden ansiosta ruskettunut iho näyttää myös kertakaikkisen hyvinvoivalta ja terveeltä. Sarjan itseruskettavilla loihdit ihollesi täydellisen ja luonnollisen rusketuksen ilman epätasaisuuksia ja itseruskettaville omaista tunkkaista jälkituoksua. Kaunis ja luonnollinen rusketus syntyy luomusokerijuurikkaasta saatavan DHA:n reagoidessa ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa. Rusketus kuluu iholta pois tasaisesti, ilman rumia laikkuja - aivan kuten oikea rusketus. Sarjan suosituimpiin tuotteisiin kuuluva pHenomenal Mousse pysyy iholla jopa huimat 3 viikkoa. Itseruskettava aurinkopuuteri Tristal Bronzer, päivettävä Night Mask yönaamio, Body Blur vartalomeikki ja 10 Minute Tan nopea rusketusnaamio taas edustavat sarjan innovatiivista tuotekehitystä. Tuoteperheeseen kuuluu myös ylellisiä ihoa valmistelevia ja hoitavia tuotteita, joilla tekee mieli hemmotella itseään ympäri vuoden. Soul Sistersin suihkurusketushoidot tehdään Vita Liberatan ammattilaistuotteilla.

Warpaint

Warpaint on 100% luonnollinen hampaiden valkaisuun tarkoitettu jauhe. Vaalentaa tummentumia hellävaraisesti samalla hampaita ja ikeniä vahvistaen. Lyhyessä ajassa Warpaint on saavuttanut todellisen kulttimaineen ja tuote on vähän väliä loppuunmyyty. Ota Warpaint osaksi hampaidenpesurituaaliasi ja huomaat muutoksen hammasrivistössäsi ja suun hyvinvoinnissa.

Please reload

bottom of page