top of page

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnilla saat kauniin kestomeikin joka kestää ihossa ihotyypistä ja pigmentoitavasta alueesta riippuen 2-5 vuotta. Kestopigmentointi tehdään pigmentointikoneella. 

Monelle tuntuu haasteelliselta saada silmänrajauksesta symmetrinen ja kaunis. Ikänäkö saattaa haitata tarkan silmämeikin teossa tai huulten iho muuttumassa värittömäksi ja rajat häipymässä. Pigmentoinnista voidaan tehdä hyvin luonnollinen, asiakkaan piirteitä korostaen tai meikatun näköisen. Suunnittelemme työn ennen varsinaista toimenpidettä piirtämällä meikkikynällä ääriviivat. Asiakkaan kanssa käydään läpi toivottu muoto ja värisävy. Puudutamme pigmentoitavan alueen joten toimenpide on vain hieman aluksi epämiellyttävä muttei kovinkaan kivulias. Silmänrajausten ja huulten pigmentoinnissa puudutetta laitetaan jo ennen pigmentointia ja monella iho puutuukin hieman jo ennen varsinaista toimenpidettä. 

Teemme pigmentointeja 20 vuotta täyttäneille.

Pigmentoinnit vaativat yleensä ihotyypistä riippuen myös vahvistuskerran. Jos toivot lopputuloksesta näyttävää ja syvemmän sävyistä, saattaa pigmentoitava alue vaatia jopa toisen vahvistuskerran. Kasvojen iho on herkkä ja ohut, joten turvallisinta on tehdä pigmentointi asteittain, jolloin pigmentin reagointia ihossa voidaan tarkkailla. Kerrallaan liian voimakas käsittely saa aikaan voimakkaan turvotuksen. Asteittainen pigmentointi on mielyttävämpi asiakkaalle sekä turvallisempi kauniin lopputuloksen saamiseksi.  Otathan huomioon, että olemme hinnoitelleet vahvistuskerrat erikseen, joten vahvistuskerta ei sisälly meillä ensimmäisen hoitokerran maksettuun hintaan. ​

Natural Eyeliner Kestopigmentointi - Luonnollinen silmänrajaus ripsityvitäytöllä 

 

Natural eyeliner kestopigmentointi tehdään ripsien väliin, aivan ripsien tyveen. Lopputuloksesta tulee luonnollinen ja katsetta syventävä. Tämä vaihtoehto silmänrajauksesta on ohut ja vähiten meikatun näköinen. 

Soft Liner Kestopigmentointi - Silmänrajaukset häivytystekniikalla

Näyttävämmällä häivytystekniikalla  saadaan silmänrajauksista meikatun näköiset mutta silti hienostuneet rajaukset. Tässä tekniikassa käytetään rajauksen siipiosassa häivytystekniikkaa jolloin lopputulos näyttää ikäänkuin sumumeikiltä. Rajauksen voi tehdä asiakkaan toiveiden mukaan ohuena tai näyttävämpänä. 

 

Huulten kestopigmentointi sävytystekniikalla

Aquarelle Lips Huulten Kestopigmentointi

Tällä suhteellisen uudella huulten kestopigmentointitekniikalla huulet rajataan erittäin ohuella pigmentointineulalla ja sävytetään häivyttämällä pigmenttiä koko huulten alueelle. Tässä tekniikassa huulien rajausta ei lopputuloksessa erota kokonaisuudesta. Eli kyse ei ole vanhan ajan pigmentointitekniikasta, missä huulten rajaukset erottuivat. Tämä tekniikka mahdollistaa huulten kestomeikin, joka pysyy huulissa 2-3 vuotta. Lopputuloksesta voidaan tehdä luonnollinen, parantamalla huulten symmetriaa ja värisävyä tai enemmän näyttävämmän ja meikatun näköisen. 

Huulten pigmentointi vaatii yleensä myös vahvistuskerran noin 6 viikkoa ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Otathan huomioon ettei vahvistuskerta sisälly ensimmäisen hoitokerran hintaan.

TARJOAMME YLI 200 EURON HOITOIHIN MAHDOLLISUUDEN MAKSAA KLARNA RAHOITUKSELLA

Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.

bottom of page