Luonnonkynnen hoito

Täydellisessä manikyyrissa loihdimme sinulle kauniit, kestävät ja siistit kynnet uusimmalla tekniikalla mitä alalta löytyy. Hoidon aluksi kynsillesi tehdään IBX-hoito, joka vahvistaa ja parantaa kynsiäsi. Tämän jälkeen kynsinauhoillesi tehdään täydellinen remontti sähköviilaa käyttäen. Sähköviilalla työstetyt kynsinauhat pysyvät pitkään siisteinä. Hoidon lopuksi kynnet lakataan tekniikalla, jossa kynsinauha-alueen ja lakkauksen välille ei jää huomattavaa rakoa. Lakkauksen saa sekä perinteisella lakalla, että kestävällä ja kiiltävällä kestolakkauksella. Kyntesi kokevat täydellisen muutoksen.

 

Treat Collection Käsihoito keskittyy käsien ihon ja kynsien hyvinvointiin ja huolitteluun. 

parantaa käsien pintaverenkiertoa sekä elvyttää ja kirkastaa ihoa. Kynsi-

nauhojen ja kynsipedin huolittelu antaa kynsilakalle pysyvyyttä ja tasaisen

pinnan. Säännöllinen käsien hoito estää myös ikääntymisen merkkejä.Käsihoito sisältää kynsinauhakylvyn , käsien kuorinnan, hieronnan ja naamion sekä kynsinauhojen siistimisen. Kynnet huolitellaan ja lakataan valitsemallasi kynsilakalla. Käytämme käsihoidossa ylellistä Treat Collection sarjaa.

Käsihoidon voi hyvin yhdistää myös kestolakkauksen tai rakennekynsien laiton yhteyteen.

Nude Your Nails hoidossa luonnonkyntesi vahvistetaan kynsien concealer geelillä. Kynsistäsi tulee ohuet, mutta vahvat, sekä kauniin nude-sävyiset. Valikoimassa monta erilaista nude-sävyä. Lopputuloksesta tulee kestävämpi kun kestolakkauksesta.

Oman kynnen geelaus manikyyrigeelillä

Käytössämme oleva Mosaic sarjan luonnonkynnen vahvistukseen tarkoitetut geelit ovat joustavia ja erittäin hyvin pysyviä, manikyyrigeelejä. Geelien avulla voit kasvattaa luonnonkynsiä.

 

Luonnonkynsien vahvistus dippaus-tekniikalla.

Dippaus hoidossa kynnet dipataan hienojakoiseen akryylijauheeseen, jolloin luonnonkynnen pintaan muodostuu ohut mutta vahva vahvistus. Lopputulos on hyvin luonnollinen, mutta kestävä.

Valikoimissa on värillisiä dippausjauheita, joilla lopputuloksesta saadaan ikään kuin lakatut kynnet. Jos kaipaat laajimman skaalan värivalikoimaa, pinnan voi lakata millä tahansa kestolakalla. Muista silloin varata palvelu kestolakkauksen kanssa.

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita kynnessä. IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja UV tai LED -teknologiaa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan UV tai LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta. IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

Minx on erityisesti kehitetty filmimateriaali, joka voidaan kiinnittää vaativimmallekin kynnelle lämmön avulla.

Valittavissa on sadat erilaiset vaihtoehdot metallisista, kuvioiduista ja yksivärisistä huippumuotia seuraavista vaihtoehdoista. 

Minx-kynnet soveltuvat myös miehille, jotka kaipaavat kynsiin todellista rock-lookia.

Minx on lumonnut maailman kuuluisimmat manikyristit, median ja suunnittelijat muodin huipulta. Minx kynsiä käyttävät mm. Rihanna, Lady Gaga, Beyonce, Katy Perry.

Minx-kalvo pysyy luonnonkynnessä noin 4 viikkoa kun se on päällystetty ohuella geelikerroksella.Käsihoitohinnasto

Täydellinen manikyyri sähköviilalla

+ perinteisella lakalla lakkaus

65,-

Täydellinen manikyyri sähköviilalla+IBX-hoidolla

75,-

+ kestolakkaus 

25,-

 

Käsihoito, sis kynsilakkauksen                        

55,-

Käsihoito kestolakkauksella                            

70,-

 

Pikamanikyyri ja kynsien lakkaus                          

45,-

Pikamanikyyri ja kestolakkaus                                

65,-

 

Lakkaus kestolakalla tai perinteisellä lakalla

ranskalaisittain manikyyrin tai käsihoidon yhteydessä

10,-

Nude Your Nails - luonnonkynnen vahvistus kynsien concealerilla. Kaunis nude-sävy kynsiin.

48,-

Oman kynnen geelaus manikyyrigeelillä

48,-

Oman kynnen geelaus manikyyrigeelillä ja kestolakkaus

55,-

Perfect Dip luonnonkynsien vahvistus

55,-

Perfect Dip luonnonkynsien vahvistus ja kestolakkaus

65,-

 

IBX kynsien tasoitus- ja kovetushoito

IBX -hoito ensimmäinen kerta

15,-

IBX huolto

10,-

IBX-hoito kannattaa yhdistää manikyyriin tai käsihoitoon. Hoito soveltuu hyvin myös kestolakkauksen alle tehtävänä hoitona jos Sinulla on pehmeä kynsilaatu.

Minx-manikyyri päällystettynä ohuella manikyyrigeelillä 

65,-

Minx-manikyyri ilman manikyyrigeeliä

55,-

Yksittäinen Minx-kynsi kestolakkauksen tai rakennekynsien yhteydessä

10,-

 

  

Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.