top of page

Kasvohoidot

Ihotyypin mukainen, klassinen kasvohoito. Ihon tarpeisiin perustuva kasvohoito, johon kuuluu pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta ja höyrytys, epäpuhtauksien poisto, kasvohieronta, ihotyypin mukainen naamio sekä kosteusvoide. Hintaan kuuluu kulmien siistiminen.​ Kesto 90 min.​Ihonpuhdistus. Pintapuhdistus, kuorinta ja höyrytys, epäpuhtauksien poisto, ihotyypin mukainen kasvonaamio ja kosteusvoide. 

 

Timanttihionta kasvoille. Timanttihionta on ihoa uusiva, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito. Hoito sopii kaikille ihotyypeille sekä naisille että miehille. Timanttihionnalla ihon pintaa kuoritaan, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi. Hoidon aikana käytettyjen hoitoaineiden imeytyminen tehostuu. Hoito kiinteyttää, poistaa mustapäitä ja puhdistaa ihoa tehokkasti. Timantthionta auttaa tasoittamaan arpeja, maksaläiskiä ja auttaa couperosan hoidossa.Täydellinen kasvohoito timanttihionnalla ja mekaanisella ihonpuhdistuksella.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistavan timanttihionnan sekä mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa. Seerumin imeytyksen, tehonaamion ja kulmakarvojen siistimisen. 

Pinks Boutiquen Oriental Bliss kasvohoito vie Sinut hetkeksi pois arjen kiireestä, matkalle kaukaiseen Aasiaan. Rentoutumaan ja antautumaan aistikokemuksille; tuoksujen, kosketuksen ja ympäristön harmonialle. Hoito ei ole pelkkä ihonhoitohetki, vaan aina pieni yksilöllinen elämysmatka. Tuoksumaailmat ovat tärkeä osa hoitoa, ja näin ollen hoidoilla on myös aromaterapeuttinen vaikutus.

Pink’s Boutique sarjan ylelliset hoitotuotteet hemmottelevat ihoasi ravitsevilla koostumuksilla. Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja yrttiteellä. Kylvyn jälkeen siirryt mukavaan lämpimään spa-petiin, missä jalkasi kuoritaan ja hierotaan. Ennen kun siirrytään hoitamaan kasvojasi, myös selkäsi ansaitsee pehmentävän ja rentouttavan kuorinnan ja hieronnan.

Derma Pen kasvojen mikroneulaus karboksiterapialla. Tehokkain ihoa uudistava ja kiinteyttävä hoito ilman kirurgin veistä. Derma Pen on laite jonka neulapäät värähtelevät automaattisesti muodostamalla ihoon pieniä mikrokanavia, jonka kautta hoidon aikana imeytetään hoitoa tehostavat seerumit. Neulojen pituus on säädettävissä jolloin neulojen syvyys säädetään hoidettavan ihoalueen mukaan. Herkemmät ja ohuemmat alueet voidaan hoitaa pienemällä neulan syvyydellä ja ongelmakohdat syvemmällä. Näin mikroneulauksesta saadaan koko kasvoille erittäin tehokas hoitokokonaisuus. Mikroneulaus tehostaa kollageenin ja elastiinin muodostumista erittäin tehokkaasti. Iho alkaa uusiutumaan ja näkyviä tuloksia saadaan vähitelleen noin parissa kuukaudessa ihon korjaantumisprosessin ja solujen uusiutumisen myötä. Hoitoa suositellaan sarjahoitona 3-4 viikon välein. Sarjahoidon pituus riippuu hoidettavasta iho-ongelmasta. Mikroneulauksella voidaan menestyksekkäästi hoitaa 

 • aknearpeja

 • juonteita ja ihon veltostumista

 • ihon pigmenttimuutoksia

 • laajentuneita ihohuokosia

 • auringon vahingoittamaa ihoa

 • selluliittia

Hoidon kulku:

Iho puhdistetaan ja kuoritaan kevyellä happokuorinnalla. Tämän jälkeen kasvoille levitetään puudute jotta hoito olisi mahdollimman kivuton.

Puudutevoiteen vaikutettuaan iholle levitetään kerros seerumia ja aloitetaan derma pen mikroneulaus. Neulan syvyys säädetään käsiteltävän iho-alueen ja ongelman mukaan. Ensimmäisellä hoitokerralla ihoa ei vielä käsitellä syvimmällä neulan pituudella vaan tunnustellaan ihon kuntoa ja herkkyyttä. Toisena hoitokertana iho on mikroneulauksen avulla jo vahvistunut ja neulan syvyyttä voidaan lisätä. 

Hoidon lopuksi kasvoille tehdään karboksiterapia. Karboksiterapiassa hiilidioksidia sisältävä naamio imeytetään ihoon. Terapia nopeuttaa ihon paranemista ja kiihdyttää entisestään kollageenin muodostumista.

Karboksiterapia hoidossa hiilidioksidia sisältävä kaasua viedään ihoon. Karboksiterapia on melko vanha, jo 1930-luvulla käytetty terapiamuoto, jota käytettiin ranskalaisissa Spa-hoitoloissa.

 

Karboksiterapian hyödyt:

 • solun hapenottokyky lisääntyy

 • verenkierto vilkastuu

 • ihon sävy tasoittuu ja vaalentuu

 • kollageenin muodostuminen tehostuu

 • juonteet ja arvet tasoittuu

 • voidaan hoitaa tummia silmänaluksia

Näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Mikroneulaus tehostaa hiilidioksidin imeytymistä entisestään. Huomaathan, että karboksi-terapia sisältyy meillä derma pen mikroneulaushoidon hintaan.

IMG_7279.jpeg
IMG_8079.jpeg
Kuvassa iho ennen derma pen mikroneulaushoitoa
Iho neljän derma pen mikroneulaushoitokerran jälkeen. Kuvia ei ole käsitelty.
Hinnasto

Klassinen kasvohoito                          

90,-

 

Ihonpuhdistus                                      

65,-

Ihonpuhdistus ultraäänellä

75,-

 

Timanttihionta kasvoille. Ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta

75,-

 

Timanttihionta kasvoille mekaanisella ihonpuhdistuksella

89,-

 

Täydellinen kasvohoito timanttihionnalla ja mekaanisella ihonpuhdistuksella.

110,-

Pink's Boutique Oriental Bliss kasvohoito

110,-

Kiinteyttävä ja turvotusta poistava kasvohoito ultraäänellä

75,-

Derma Pen Mikroneulaus Karboksi-terapialla

175,-

3 kerran sarjahoito

495,-

Karboksi-terapia 

95,-

 

 

 

Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.

bottom of page