top of page

Elvyttävät ja rentouttavat jalkahoidot

Footlogix® pedikyyri, ilman lakkausta. Juuri sinun jalkojesi tarpeisiin räätälöity jalkahoito Footlogix®-sarjan tuotteilla.  Jalkahoito sisältää jalkakylvyn,

kynsien huolittelun, kovettumien poiston veitsellä/Footlogix® raspilla,  jalkakuorinnan ja jalkojen täsmähoitotuotteella käsittelyn. Hoito sisältää myös rentouttavan  jalkahieronnan. Kesto 75 min.

Footlogix® pedikyyri, sis. lakkauksen. Juuri sinun jalkojesi tarpeisiin räätälöity jalkahoito Footlogix®-sarjan tuotteilla.  Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien huolittelun, kovettumien poiston veitsellä/Footlogix® raspilla,  jalkakuorinnan ja jalkojen täsmähoitotuotteella käsittelyn. Hoito sisältää myös rentouttavan  jalkahieronnan ja varpaankynsien lakkauksen. Kesto 90 min.

 

Footlogix® sarjasta

 

Elämäntapojen muutoksilla tänä päivänä on suuria vaikutuksia terveyteen, ihon, jalkojen ja kynsien hyvinvointiin - ja tämä on nähtävissä kaikissa ikäryhmissä, aina lapsista vanhuksiin. Meidän sukupolvellamme on enemmän tarvetta spesifioituun jalkojen hoitoon. Nyt kiinnitetään paljon enemmän huomiota rumiin kovettumiin, paksuuntuneeseen, kuivaan ja halkeilevaan ihoon ja kynsien/ihon sairauksiin.

Footlogix Pediceuticals® on huomioinut tapahtuneet muutokset ja vastaa, niin kauneusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaittensakin tarpeisiin. Footlogix on luonut tieteellisesti uraa-uurtavan ja ainutlaatuisen infuusioteknologiaa hyödyntävän Dermal Infusion Technology® menetelmän, joka mahdollistaa vaikuttavien aineosien tunkeutumisen nopeammin ja syvemmälle jalkojen ihoon. 

Silminnähtäviä tuloksia saadaan yleensä jo muutamassa päivässä, oli kyseessä sitten vain yksinkertainen kuivuudesta johtuva ongelma tai vaativampi esimerkiksi diabeteksestä johtuva ongelma. Footlogixin ainutlaatuinen teho on kliinisesti todistettu, ja ne auttavat saamaan terveet ja hyväkuntoiset jalat helposti.

 

 

Muistathan myös varpaankynsien geelaukset ja kestolakkaukset. Kestolakkaus ja geelaus pysyy varpaissa kauniina jopa kaksi kuukautta!

 

 

 

Jalkahoito hinnasto

Footlogix® pedikyyri, ilman lakkausta               

65,-

Footlogix® pedikyyri ja kynsien. lakkaus                        

80,-

Footlogix® pedikyyri ja kynsien. kestolakkaus                   90,-

Footlogix® pedikyyri ja kynsien.ranskalainen geelaus      100,-

 

Varpaankynsien ranskalainen geelaus

60,-/ 65,- Huolto

Varpaankynsien kestolakkaus

50,- / 60,- Huolto

Varpaankynsien kestolakkaus 30 min. minipedikyyrillä

75,-

 

  

 

 

 

  

 

  

Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.

bottom of page