top of page
Hyaluron Pen.jpg

Hyaluron Pen täyteainehoidot

Mikä on Hyaluron Pen

Hyaluron Pen on kynän muotoinen työkalu, joka laukaisee ilmanpaineen avulla hyaluronihappoa ihon pintakerrokseen. Tämä mahdollistaa täysin uudella tavalla täyteainehoitojen tekemisen ilman neuloja, injektiovapaasti! Kyseinen ilmanpainetekniikkaa käyttävä työkalu on mullistanut maailmalla koko alan.

Hyaluron Pen työkalun avulla viedään hyaluronihappoa ihon papilaari dermis kerrokseen. Mikroskooppisen pieni aukko, jonka kautta täyteaine laukaistaan on tuplasti ohuempi kuin pistoshoidoissa käytettävä injektioneula. Laite laukaisee ihoon vietävän täyteaineen hyvin tarkasti, jolloin riski verisuonien tai hermojen vahingoittumisesta on olematon. Hoito on asiakkaalle lähes kivuton. Käytämme toki hoidossa puudutetta, jos siihen on tarvetta.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on luontaisesti ihossa ja kudoksissamme esiintyvä mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani. Se pystyy sitomaan 1000 kertaa kokoonsa nähden vettä, joka tekee tästä aineesta ihanteellisen lisäämään ihoon volyymia ja syväkosteutusta. Pitkällä aikavälillä hyaluronihappo auttaa ylläpitämään ehjää kollageeniverkostoa, joka on ensisijaisen tärkeä ihon veltostumisen ehkäisemisessä. Hyaluronihapon määrä vähenee ikääntyessä ja koska se on kollageeniverkoston väliaine, myös kollageeniverkosto löystyy tai jopa rikkoontuu. Hyaluronihappohoitojen jälkeen on erittäin tärkeätä ylläpitää hyvää elimistön kosteustasapainoa juomalla riittävä määrä vettä. Jos elimistö on kuiva ja ihosta puuttuu kosteutta, hyaluronihappo ei pysty sitomaan tarpeeksi vettä sen kykynsä nähden.

Hyaluronihappo on erittäin hyvin siedettävä aine joka ei vaadi allergiatestiä.  Sitä esiintyy luontaisesti meidän jokaisen ihossamme. 

Käytämme Hyaluron Pen hoidossa saksalaista CE hyväksyttyä Hyalax-merkkistä hyaluronihappoa. Kyseinen hyaluronihappo on valmistettu laboratoriossa fermetoimalla bakteeriviljelyn avulla, eikä se ole eläinperäinen. Hyalax täyteaineet ovat monofaasisia, non permanent täyteaineita ja ne ovat ristiin kytkettyjä (cross-linked) hyaluronihappoja. Ristiin kytkennässä käytettävä aine eli crosslinking agent on BDDE.

Huulten muotoilu täyteaineella

Juonteiden täyttö täyteaineella

Hyaluron Pen hoidolla voidaan onnistuneesti muotoilla luonnollisen näköiset, täyteläiset huulet. Riippuen hoidossa käytettävästä täyteaineen määrästä ja laadusta, huuliin voidaan lisätä hiukan volyymia tai ne voidaan muotoilla aika merkittävästikin. Esimerkiksi ala- ja ylähuulen tasapainon muutos onnistuu hyvin Hyaluron Pen hoidon avulla. Lopputuloksesta tulee kuitenkin luonnollinen, pehmeän täyteaineen ansiosta. 

Hyaluron Pen hoidon avulla voidaan täyttää onnistuneesti pinta ja keskisyviä juonteita, kuten esimerkiksi hymy-, sibelius- ja otsaryppyjä. Juonteiden täyttö ja tasoitus hyaluronihapolla tekee ihosta sileämmän ja nuorekkaamman näköisen. Säännöllisesti käytettynä (noin 8-12 kuukauden välein) hyaluronihappo täyteainehoidolla pystyy ylläpitämään ihon nuorekasta volyymia.

Ihoa uudistava Revitalize hoito

Revitalize hoidossa Hyaluron Pen työkalun avulla viedään pieniä määriä hyaluronihappoa eri puolelle kasvoja. Hoito uudistaa ja  silottaa ihoa ja nostaa kosteuden tasoa ihossa. Revitalize Skin hoito ennalta ehkäisee kollageeniverkoston veltostumista. 

mapping_revitalize_ad.jpg

Hyaluron Pen  hyödyt

  • Hyaluron Pen toimii ilmanpaine tekniikalla

  • Hoito on täysin injektiovapaa. 

  • Täyteainehoidot ilman neulaa

  • Turvallinen

  • Lähes kivuton

  • Ei riko ihon kerroksia

  • Ei riskiä vahingoittaa verisuonia ja hermoja

  • Laitteen mikroskooppisen pienen aukon läpi ohut täyteaine leviää laajemmalle alueelle tasaisemmin

  • Luonnollinen lopputulos


VARAA AIKASI SOITTAMALLA 050 357 7752 TAI NETTIAJANVARAUKSEN KAUTTA.

bottom of page