top of page
Lash Lift ja Superboost keratiinihoito

Lash Lift on palvelu missä luonnonripset taivutetaan tyvestä, kestovärjätään. Erityisen muotin ansiosta ripset taivutetaan ainoastaan tyvestä, joten ripsien ylikihartumista ei tarvitse pelätä. Lash Lift saa ripset näyttämään pidemmiltä katseesta tulee avarampi. Superboost keratiinihoito tehdään Lash Lift palvelun yhteydessä ja se kuuluu palvelun hintaan. Superboost-seerumi vahvistaa luonnonripsiä ja ravitsee niitä.  Lash Lift taivutus pysyy ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen hoito voidaan uusia. Hoito soveltuu henkilöille, jotka haluavat hoidetut ja pidemmiltä näyttävät ripset, mutta eivät kuitenkaan halua sitoutua esimerkiksi ripsienpidennyksien huoltoihin.

Ripsien pidennykset

Ripsienpidennyksillä saat katseellesi pitkäkestoista syvyyttä. Vaihtoehtona klassiselle ripsienpidennykselle tarjoamme myös volyymipidennyksiä. Aivan kuten nimitys kertoo, on kyseessä aivan erityinen tekniikka, jolla saadaan luotua tuuheat ripset myös niille, joilla ei luonnostaan ole paljon ripsiä. Volyymiripset ovat äärimmäisen kevyitä ja pehmeitä ripsikuituja, jonka vuoksi niitä voidaan asettaa useita suhteessa yhteen luonnonripseen. Ripsipidennyskuituja löytyy useissa eri kaarissa ja pituuksissa. Volyymipidennykset ovatkin täydellinen valinta, jos kaipaat tuuheita mutta silti kevyitä ripsiä!

 

Ripsienpidennysten luonnollinen huoltoväli on 3-4 viikkoa.

 

Ripsiliimamme ovat EU:ssa valmistettuja ja testattuja sekä EU-normien mukaisia. Jos kuitenkin olet allergiaherkkä, pyydä etukäteen maksuton liimatestaus.

 

Tärkeitä seikkoja ripsienpidennyksistä

 

Oikein tehdyt ripsienpidennykset eivät vaurioita luonnonripseä. Ripsikuitu liimataan yksi kerrallaan yhteen omaan ripseen. Liimasauma on ripsen tyvestä vain noin puolet oman ripsen pituudesta. Jos liimaa on koko ripsen mitalta, oma ripsi kuivuu ja katkeaa herkästi. Liima ei saa koskaan ulottua luomelle asti eikä valmiista ripsistä saa löytyä liimapaakkuja.

 

Ripset uusituvat yksilöllisesti 6-14 viikon välein ja kasvu tapahtuu useassa eri kerroksessa. Ripset eivät siis kasva koskaan täysin tasamittaisena rivistönä. Ripsikuitu tipahtaa pois oman ripsesi mukana kun sen kasvukausi on ohitse.

 

Silmät ovat herkkä alue. Valitse siis ripsiesi tekijä huolella ja varmista tekijän koulutus- ja kokemustaso jotta saat parhaan mahdollisen ja ennen kaikkea turvallisen lopputuloksen.

 

Ennen ripsipidennyksiin tuloa

 

Saapuessasi uusiin ripsiin tai ripsihuoltoon, on erittäin tärkeää, että luonnonripset ovat täysin puhtaat ja kuivat. Pidennyksissä käytettävä liima ei toimi tarkoituksenmukaisesti mikäli ripsissä on meikkiä, rasvaa tai muuta likaa. Huomioi myös, että ripsien kastelusta on kulunut vähintään tunti ennen hoitoon tuloa (joillakin ripset saattavat kuivua parikin tuntia suihkun tai kasvojen pesun jälkeen). Näin varmistat itsellesi laadukkaat ja kestävät ripsipidennykset ja olet oikeutettu takuuseen, mikäli ripsissä ilmenee ongelmia.

 

Ripsipidennysten kotihoito

 

Vältä hikoilua ja vesihöyrylle altistumista ensimmäisenä päivänä. Käytä ripsienpidennysten kanssa aina täysin öljytöntä meikinpoistoainetta. Pese ripset ripsivaahdolla ja siihen tarkoitetulla puhdistusharjalla. On tärkeätä pitää ripset puhtaina jotta niistä saadaan pitkäkestoiset. 

 

Harjaa ripsesi kevyesti joka aamu, vältä kuitenkin liikaa mekaanista rasitusta jotta liimapinta ei murru.

Käy huollattamassa ripsesi säännöllisesti sinulle sopivin välein,  2-4 vk sisällä. 

 

Yli kuuden viikon huoltovälistä perimme uusien ripsien laiton hinnan.​

Ripsihinnasto

Lash Lift ja Superboost keratiinihoito

85,-

Uudet klassiset ripsipidennykset. Hoitoaika 2h                120,-

Uudet Volyymiripset. Hoitoaika 2h - 2h 15 min

130,- (luonnolliset)

Uudet Volyymiripset. Hoitoaika 2h 15 min - 2 h30 min

140,- (keskituuheat)

Uudet Volyymiripset. Hoitoaika 2 h 30 min - 3h

150,- (tuuheat)Huolto – klassiset ripsipidennykset

1 h  huolto                                                    

55,-

1h 15 min huolto                                                    

60,-

1h 30 min huolto                                                     

65,-

Huolto Volyymiripset

1h - 1h 15 min.  huolto                                                    

65,-

1 h 15 min -1h 30 min huolto

75,-                                                   

1h 30 min - 1 h 45 min huolto                                                 85,-
1h 45 min - 2 h   huolto                                                    

95,-

 Katso myös kulmien muotoiluhoidot TÄSTÄ

 

 

                                                   

 

  

Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.

bottom of page