top of page

Polyakryylikynnet

Jos luonnonkyntesi ovat erittäin hauraat, liuskottuvat ja herkästi repeilevät, voit suojata ne polyakryylirakenteella. Käytössämme ovat hajuttomat ja kynnessä kevyeltä tuntuva polyakryyli tuotteet. Tämä on uuden sukupolven akrylaatti jonka pysyvyys ja vahvuus on uskomaton! Tuote on kuitenkin joustava, joka takaa luonnonkynnen turvallisuuden jos kolautat kynnen.  Polyakryyli on erittäin kestävä ja erinomaisesti muokkautuva kynsimassa jolla saat luonnollisen näköiset rakennekynnet. Polyakryylilla saat myös lyhyisiin kynsiin pituutta ja näyttävyyttä, tai leveisiin kynsiin siromman, kauniimman profiilin.  Väri- ja koristevalikoimaa löytyy runsaasti ja tyylejä on niin monta kuin kantajaansakin. Käy tutustumassa etukäteen kuvagalleriassamme mikä tyyli tuntuu sinulle sopivammalta.

 

 

Geelikynnet

Geeli on polyakryylin  tavoin kynnen vahvistukseen tarkoitettu kynsituote.
Geeli ja polyakryyli ovat molemmat hajuttomia tuotteita ja ne kuivatetaan UV- tai LED valossa. Molemmat tuotteet tuntuvat kynnessä erittäin kevyeltä ja luonnolliselta.

Harhaluuloja rakennekynsistä

Sekä akryyli -,polyakryyli- ja geelituotteet sisältävät samoja aineisosia, mutta ovat koostumukseltaan eri olomuodossa. On siis lähinnä makuasia, kumpi tekniikka miellyttää enemmän. Rakennekynsien laittaminen, taikka niiden poistaminen oikealla tekniikalla ei pilaa omaa luonnonkynttä. Rakennekynsien pohjatyöhön kuuluu luonnonkynnen karhentaminen, missä hyvin hellävaraisesti hiotaan kynnen pinnan öljyinen kiilto pois. Kynsi on uusiutuva luonnonvara joten halutessasi paluu entiseen tapahtuu muutamien viikkojen sisällä.

Kynsimuotoilijan työ ei ole tuhota luonnonkynttäsi, vaan vaalia ja kasvattaa sitä suojaavan rakenteen avulla.Rakennekynsien laitto ei saa sattua. Jos olet erityisen kipuherkkä, mainitse siitä etukäteen.

Rakennekynsien hoito
Kynsihinnasto

Uudet rakennekynnet  geelillä/polyakryylilla nude

88,- / 73,- Huolto

Uudet rakennekynnet geelillä/polyakryylilla ja yksivärinen geelilakkaus

98,- / 78,- Huolto

Uudet rakennekynnet geelillä/polyakryylilla monivärinen/koristelut

105,- / 85,- Huolto

Uudet rakennekynnet geelillä/polyakryylilla ranskalainen/babyboomer

110,- / 88,- Huolto

Uudet pitkät rakennekynnet tai muu erityiskoristelu

120,- Hoitoaika max. 150 min.

Huolto 105,- Hoitoaika max. 120 min.

 

Nude Your Nails, 

48,- / 55,- Huolto

Koristelut jotka tehdään hoitoajan yli 

10 min-15 min 10,-

15 min-20 min 15,-

20 min-30 min 20,-

 

Rakennekynsien poisto

40,- ei sisällä lakkausta               

60,- sisältäen lakkauksen perinteisellä lakalla

Rakennekynsien poisto + kestolakkaus      

65,-1 kynnen korjaus                                                  

15,-

2 kynnen korjaus

25,-


Design-huolto (mainittava
ajanvarauksen yhteydessä)                           

60,- / h

 

Swarovski timantit alk. 50 senttiä (sisältää asennuksen)Kuorinta ja naamio käsille

kynsihoidon yhteydessä                                  

15,-

 Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.

Rakennekynsien käyttö ei käytännössä vaadi mitään toimenpiteitä kotioloissa. Suojaathan kyntesi kuitenkin voimakkailta pesuaineilta sekä hiekalta ja mullalta. Kylmät pakkaskelit voivat myös vaikuttaa kynsien pysyvyyteen joten pidä kätesi ulkoillessa lämpiminä. Vaikka kyntesi tuntuvat vahvoilta – älä käytä niitä työkaluina.

Halutessasi voit lyhentää kasvua omalla viilalla tai lakata rakennekynnet kynsilakalla. Käy huollattamassa rakennekynnet vähintään 3-4 viikon välein. Liian pitkä huoltoväli edesauttaa kynsivaurioiden syntymistä.

bottom of page