Kestolakkaus

Geelilakkaus on kevyt ja helppo keino kaunistaa luonnonkyntesi pitkä-kestoisesti. Geelipohjaiset kestolakat näyttävät ja tuntuvat tavalliselta kynsilakalta. Se levitetään kuin kynsilakka, se on yhtä ohutta kuin kynsilakka mutta se saa kovan, jopa 3 viikkoa kestävän pinnan geeliuunissa, UV-valon alla. Lopputulosta ei erota tavallisesta kynsilakasta. Geeliakkasävyissä on tällä hetkellä valittavana yli 100 ihanaa sävyä. Huomioi, että geelilakkaus tulee vain oman kynnen päälle ja ohuen rakenteensa vuoksi sillä ei voi tehdä pidennyksiä. 

 

Polyakryylikynnet

Jos luonnonkyntesi ovat erittäin hauraat, liuskottuvat ja herkästi repeilevät, voit suojata ne polyakryylirakenteella. Käytössämme ovat hajuttomat ja kynnessä kevyeltä tuntuva polyakryyli tuotteet. Tämä on uuden sukupolven akrylaatti jonka pysyvyys ja vahvuus on uskomaton! Tuote on kuitenkin joustava, joka takaa luonnonkynnen turvallisuuden jos kolautat kynnen.  Polyakryyli on erittäin kestävä ja erinomaisesti muokkautuva kynsimassa jolla saat luonnollisen näköiset rakennekynnet. Polyakryylilla saat myös lyhyisiin kynsiin pituutta ja näyttävyyttä, tai leveisiin kynsiin siromman, kauniimman profiilin.  Väri- ja koristevalikoimaa löytyy runsaasti ja tyylejä on niin monta kuin kantajaansakin. Käy tutustumassa etukäteen kuvagalleriassamme mikä tyyli tuntuu sinulle sopivammalta.

 

 

Geelikynnet

Geeli on polyakryylin  tavoin kynnen vahvistukseen tarkoitettu kynsituote.
Geeli ja polyakryyli ovat molemmat hajuttomia tuotteita ja ne kuivatetaan UV- tai LED valossa. Molemmat tuotteet tuntuvat kynnessä erittäin kevyeltä ja luonnolliselta.

Luonnonkynnen vahvistus

Dippaus 

Dippaus hoidossa kynnet dipataan hienojakoiseen akryylijauheeseen, jolloin luonnonkynnen pintaan muodostuu ohut mutta vahva vahvistus. Lopputulos on hyvin luonnollinen, mutta kestävä.

Valikoimissa on värillisiä Dip jauheita, joilla lopputuloksesta saadaan ikään kuin lakatut kynnet. Jos kaipaat laajimman skaalan värivalikoimaa, pinnan voi lakata millä tahansa kestolakalla. Muista silloin varata palvelu kestolakkauksen kanssa.

Vahvistukset manikyyrigeelillä

Manikyyrigeelit ovat joustavia geelejä luonnonkynnen vahvistukseen Niiden käyttö luonnonkynnellä on hellävarainen ja lopputulos ohut ja luonnollinen.

Harhaluuloja rakennekynsistä
Kynsihinnasto

Geelilakkaus/Kestolakkaus                                            

45,- Hoitoaika 45 min

Uudet rakennekynnet  

88,-  Hoitoaika 2 h

Uudet pitkät rakennekynnet tai stiletti ja muut erikoismuodot    

120,- Hoitoaika 2 h 30 min

 

Rakennekynsien huolto                                 

73,- Hoitoaika 1 h 15 min-1h 30 min

78,- Hoitoaika 1 h 30 min - 1 h 45 min

 

Huolto erikoismuodot  tai pitkät rakennekynnet                  

88,- Hoitoaika 1 h 45 min - 2 h

 

Nude Your Nails, nude manikyyrigeelaus

48,- Hoitoaika 45 min

 

Oman kynnen vahvistus manikyyrigeelillä ja ranskalaisella lakkauksella

65,- Hoitoaika 75 min

 

Oman kynnen vahvistus manikyyrigeelillä ja kestolakkaus

55,- Hoitoaika 60 min

Glam Lac Dippaus oman kynnen vahvistus

55,- Hoitoaika 60 min

Glam Lac Dippaus oman kynnen vahvistus kestolakalla

65,- Hoitoaika 75 min

 

Varpaankynsien geelaus                                  

55,- Hoitoaika 45 min-60 min

Koristelut jotka tehdään hoitoajan yli 

10 min-15 min 10,-

15 min-20 min 15,-

20 min-30 min 20,-

 

Rakennekynsien poisto

35,- ei sisällä lakkausta               

50,- sisältäen lakkauksen perinteisellä lakalla

Rakennekynsien poisto + kestolakkaus      

65,-1 kynnen korjaus                                                  

15,-


Design-huolto (mainittava
ajanvarauksen yhteydessä)                           

60,- / h

 

Swarovski timantit alk. 50 senttiä (sisältää asennuksen)Kuorinta ja naamio käsille

kynsihoidon yhteydessä                                  

10,-

 Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.

Sekä akryyli -,polyakryyli- ja geelituotteet sisältävät samoja aineisosia, mutta ovat koostumukseltaan eri olomuodossa. On siis lähinnä makuasia, kumpi tekniikka miellyttää enemmän. Rakennekynsien laittaminen, taikka niiden poistaminen oikealla tekniikalla ei pilaa omaa luonnonkynttä. Rakennekynsien pohjatyöhön kuuluu luonnonkynnen karhentaminen, missä hyvin hellävaraisesti hiotaan kynnen pinnan öljyinen kiilto pois. Kynsi on uusiutuva luonnonvara joten halutessasi paluu entiseen tapahtuu muutamien viikkojen sisällä.

Kynsimuotoilijan työ ei ole tuhota luonnonkynttäsi, vaan vaalia ja kasvattaa sitä suojaavan rakenteen avulla.Rakennekynsien laitto ei saa sattua. Jos olet erityisen kipuherkkä, mainitse siitä etukäteen.

Rakennekynsien hoito

Rakennekynsien käyttö ei käytännössä vaadi mitään toimenpiteitä kotioloissa. Suojaathan kyntesi kuitenkin voimakkailta pesuaineilta sekä hiekalta ja mullalta. Kylmät pakkaskelit voivat myös vaikuttaa kynsien pysyvyyteen joten pidä kätesi ulkoillessa lämpiminä. Vaikka kyntesi tuntuvat vahvoilta – älä käytä niitä työkaluina.

Halutessasi voit lyhentää kasvua omalla viilalla tai lakata rakennekynnet kynsilakalla. Käy huollattamassa rakennekynnet vähintään 3-4 viikon välein. Liian pitkä huoltoväli edesauttaa kynsivaurioiden syntymistä.