top of page

Luonnollinen suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat ihollellesi luonnollisen rusketuksen ilman auringon haitallista UV-sätelyä. Käyttämässämme suihkurusketusuutteissa rusketuksen DHA on valmistettu suokeriruokosta. Rusketuksen lopputuloksen tummuus riippuu käytetyn uutteen DHA pitoisuudesta, asiakkaan ihon melaniinipitoisuudesta sekä marraskeden paksuudesta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, jos ihosi on auringossa huonosti ruskettuva, myös suihkurusketuksen lopputuloksesta ei tule kovinkaan tumma. Samoin talvella kun ihossa on vain vähän omaa pigmenttiä, suihkurusketuksesta tulee huomattavasti vaaleampi verrattuna kesään jolloin ihon pigmentti on yleensä voimakkaampi. Suihkurusketus pysyy ihossa ihotyypistä riippuen 5-10 päivää. Voimakas hikoilu heikentää merkittävästi suihkurusketuksen kestoa ihossa.Ennen rusketukseen saapumista

Kuori vartalo edellisenä päivänä kuolleesta ihosolukosta. Kosteuta iho myös hyvin. Jos haluat samalla viikolla poistattaa myös ihokarvasi tai käydä jalkahoidossa, tee se ennen suihkurusketusta. Vältä kosmetiikkatuotteita jotka sisältävät silikonia, petrokemikaaleja tai eteerisia öljyjä! Jos käyttämäsi ihovoide esimerkiksi sisältää petrokemikaaleja, suihkurusketuksen uute ei pääse vaikuttamaan ihon ylimpään kerrokseen ja suihkurusketus epäonnistuu. 

Pukeudu mustiin tai tummiin vaatteisiin. Tuore väripinta saattaa hiukan tarhata. Tahrat lähtevät vaatteista normaalissa konepesussa. Voit huoletta pukeutua omiin bikineihisi tai alusasuihin.

Parhaan suihkurusketustuloksen varmistat käyttämällä itseruskettaville tarkoitettuja pesu- ja kuorinta-aineita sekä voiteita. Jos rusketus epäonnistuu ihossa olevan muovikerrostuman tai kalvon vuoksi, takuumme ei korvaa uutta rusketusta. Muovikerrostumat voivat pysyä ihossa myös pesun jälkeen jos ihoon on laitettu silikoni- ja petrokemikaaleja sisältävää ihokosmetiikkaa pitkään. Tämän vuoksi iho kannattaa kuivaharjata ennen pesua. Myös tietyt ihonpuhdistussaippuat sisältävät raaka-aineita jotka muodostavat kalvon ihoon.Suihkurusketuksen jälkeen

Kun ihollasi on tuore suihkurusketus, värin kehitys tapahtuu asteittain. Voit käydä suihkussa kun koet että suihkurusketus on saavuttanut toivotun tummuusasteen. Odota kuitenkin 1-2 tuntia ennen ensimmäistä pesua. Syvän tumman, mutta kuitenkin luonnollisen rusketuksen saat odottamalla + 3 tuntia. Varo myös pesemästä käsiäsi ensimmäisten tuntien aikana. Voit tarvittaessa käyttää kämmenillesi käsidesiä tai pyyhkiä niitä kostealla liinalla.

Huom! Suihkurusketus ei anna UV-suojaa. Rasvaa ihosi aina riittävillä suojakertoimilla kun altistut auringolle.

 

 

  

Suihkurusketus hinnasto

Suihkurusketus, koko vartalo                            

40,-

Suihkurusketus, jalat tai ylävartalo                                 

25,-

 

Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.

bottom of page