Vita Liberata suihkurusketus

Vita Liberata suihkurusketus on nopea tapa saada iholle ylellisen kaunis, luonnollisen oloinen ja tasainen väri. 80 % orgaanisista luomuraaka-aineista valmistettu rusketus on iholla täysin tuoksuton. Väreistä on valittavissa kullanhohtoinen Brazil ja tumman pronssinen Ecuador. Suihkurusketus pysyy ihollasi reilun viikon ja haalistuu tasaisesti pois. Rusketuksen laitto kestää vain noin 15 minuuttia.Ennen rusketukseen saapumista

Kuori vartalo edellisenä päivänä kuolleesta ihosolukosta. Kosteuta iho myös hyvin. Jos haluat samalla viikolla poistattaa myös ihokarvasi tai käydä jalkahoidossa, tee se ennen suihkurusketusta. Vältä kosmetiikkatuotteita jotka sisältävät silikonia, petrokemikaaleja tai eteerisia öljyjä! Jos käyttämäsi ihovoide esimerkiksi sisältää petrokemikaaleja, suihkurusketuksen uute ei pääse vaikuttamaan ihon ylimpään kerrokseen ja suihkurusketus epäonnistuu. 

Pukeudu mustiin tai tummiin vaatteisiin. Tuore väripinta saattaa hiukan tarhata. Tahrat lähtevät vaatteista normaalissa konepesussa. Voit huoletta pukeutua omiin bikineihisi tai alusasuihin.Suihkurusketuksen jälkeen

Kun ihollasi on tuore suihkurusketus, et saa pestä sitä pois 8 - 12 tuntiin. Varsinainen väriaine tekeytyy tuona aikana. Varo myös pesemästä käsiäsi ensimmäisten tuntien aikana. Voit tarvittaessa käyttää kämmenillesi käsidesiä tai pyyhkiä niitä kostealla liinalla.

Huom! Suihkurusketus ei anna UV-suojaa. Rasvaa ihosi aina riittävillä suojakertoimilla kun altistut auringolle.

 

Kysy myös Vita Liberatan kotihoitotuotteita!

 

Parhaan suihkurusketustuloksen varmistat käyttämällä Vita Liberatan kuorintavoidetta ja kosteusvoidetta. Muiden tuotteiden raaka-aine sisältöihin emme ota kantaa ja jos rusketus epäonnistuu ihossa olevan muovikerrostuman tai kalvon vuoksi, takuumme ei korvaa uutta rusketusta. Muovikerrostumat voivat pysyä ihossa myös pesun jälkeen jos ihoon on laitettu silikoni- ja petrokemikaaleja sisältävää ihokosmetiikkaa pitkään. Myös tietyt ihonpuhdistussaippuat sisältävät raaka-aineita jotka muödostavat kalvon ihoon.

  

Suihkurusketus hinnasto

Suihkurusketus, koko vartalo                            

40,-

Suihkurusketus, jalat tai ylävartalo                                 

25,-

 

Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.