top of page
Hyaluron Pen.jpg

Hyaluron Pen täyteainehoidot

Mikä on Hyaluron Pen

Hyaluron Pen on kynän näköinen laite, joka laukaisee korkean paineen avulla hyaluronihappoa ihon pintakerrokseen. Tämä mahdollistaa täysin uudella tavalla täyteainehoitojen tekemisen ilman neuloja, injektiovapaasti! Kyseinen ilmanpainetekniikkaa käyttävä teknologia on mullistanut maailmalla koko alan.

Laitteen avulla viedään hyaluronihappoa ihon papilaari dermis kerrokseen. Mikroskooppisen pieni aukko, jonka kautta täyteaine laukaistaan on tuplasti ohuempi kuin pistoshoidoissa käytettävä injektioneula. Laite laukaisee ihoon vietävän täyteaineen hyvin tarkasti, jolloin riski verisuonien tai hermojen vahingoittumisesta on olematon. Hoito on asiakkaalle lähes kivuton. Käytämme toki hoidossa puudutetta, jos siihen on tarvetta.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo sitoo vettä tuhat kertaa omaan kokoonsa nähden. Sen ansiosta iho tulee hoidon jälkeen näyttämään sileämmältä ja kuulaammalta. Huulien muoto on täyteläisempi, mutta luonnollinen. 

Käytämme Hyaluron Pen hoidossa CE hyväksyttyä Hyalax hyaluronihappo täyteainetta. Kyseinen hyaluronihappo on valmisettu laboratoriossa bakteeriviljelyn avulla, joten se ei ole eläinperäinen. Hyalax täyteaineet ovat monofaasisia, non permanent täyteaineita. Sen kesto ihossa on noin 4-6 kuukautta. Koostumukseltaan se on ohutta ja sen molekyylikoko on pientä. Ohut täyteaine leviää Hyaluron Pen laitteen ansiosta ihoon tasaisesti ja täytettävästä iho-alueesta tulee pehmeä, joustava ja luonnollisen näköinen.

Huulten muotoilu täyteaineella

Juonteiden täyttö täyteaineella

Hyaluron Pen hoidolla voidaan onnistuneesti muotoilla luonnollisen näköiset, täyteläiset huulet. Riippuen hoidossa käytettävästä täyteaineen määrästä, huuliin voidaan lisätä hiukan volyymia tai ne voidaan muotoilla aika merkittävästikin. Esimerkiksi ala- ja ylähuulen tasapainon muutos onnistuu hyvin hyaluron pen hoidon avulla. Lopputuloksesta tulee kuitenkin luonnollinen, pehmeän täyteaineen ansiosta. 

Hyaluron Pen hoidon avulla voidaan täyttää onnistuneesti pinta ja keskisyviä juonteita, kuten esimerkiksi hymy- ja otsaryppyjä. Juonteiden täyttö ja tasoitus hyaluronihapolla tekee ihosta sileämmän ja nuorekkaamman näköisen. Syvien juonteiden täyttö Hyaluron Pen hoidossa käytettävillä täyteaineilla ei onnistu. Sen tarpeisiin tarvittava täyteaine on oltava tiiviimpi. Myös lihaksista johtuvien ilmeryppyjen täyttö ei onnistu Hyaluron Pen hoidolla. Ilmerypyt saa hoidettua vain botoxilla.

Ihoa uudistava Revitalize hoito

Revitalize hoidossa Hyaluron Pen laitteen avulla viedään pieniä määriä hyaluronihappoa eri puolelle kasvoja. Hoito virkistää kasvojen ilmettä, silottaa ja nostaa kosteuden tasoa ihossa. Ennalta ehkäisee kollageeniverkoston veltostumista. 

Hyaluron Pen  hyödyt

  • Hyaluron Pen toimii ilmanpaine tekniikalla

  • Hoito on täysin injektiovapaa. 

  • Täyteainehoidot ilman neulaa

  • Turvallinen

  • Lähes kivuton

  • Ei riko ihon kerroksia

  • Ei riskiä vahingoittaa verisuonia ja hermoja

  • Laitteen mikroskooppisen pienen aukon läpi ohut täyteaine leviää laajemmalle alueelle tasaisemmin

  • Luonnollinen lopputulos

bottom of page