top of page

Kestopigmentointi

 Hinnasto

Kestopigmentoinnilla saat kauniin kestomeikin joka kestää ihossa ihotyypistä ja pigmentoitavasta alueesta riippuen 2-5 vuotta.  Kestopigmentointi tehdään pigmentointikoneella.

Monelle tuntuu haasteelliselta saada silmänrajauksesta symmetrinen ja kaunis. Ikänäkö saattaa haitata tarkan silmämeikin teossa tai huulten iho muuttumassa värittömäksi ja rajat häipymässä. Pigmentoinnista voidaan tehdä hyvin luonnollinen, asiakkaan piirteitä korostaen tai meikatun näköisen. Suunnittelemme työn ennen varsinaista toimenpidettä piirtämällä meikkikynällä ääriviivat. Asiakkaan kanssa käydään läpi toivottu muoto ja värisävy. Puudutamme pigmentoitavan alueen joten toimenpide on vain hieman aluksi epämiellyttävä muttei kovinkaan kivulias. Silmänrajausten ja huulten pigmentoinnissa puudutetta laitetaan jo ennen pigmentointia ja monella iho puutuukin hieman jo ennen varsinaista toimenpidettä. 

Teemme pigmentointeja 20 vuotta täyttäneille.

Pigmentoinnit vaativat yleensä ihotyypistä riippuen myös vahvistuskerran. Jos toivot lopputuloksesta näyttävää ja syvemmän sävyistä, saattaa pigmentoitava alue vaatia jopa toisen vahvistuskerran. Kasvojen iho on herkkä ja ohut, joten turvallisinta on tehdä pigmentointi asteittain, jolloin pigmentin reagointia ihossa voidaan tarkkailla. Kerrallaan liian voimakas käsittely saa aikaan voimakkaan turvotuksen. Asteittainen pigmentointi on mielyttävämpi asiakkaalle sekä turvallisempi kauniin lopputuloksen saamiseksi.  Otathan huomioon, että olemme hinnoitelleet vahvistuskerrat erikseen, joten vahvistuskerta ei sisälly meillä ensimmäisen hoitokerran maksettuun hintaan. 

Eyeliner silmänrajauksien kestopigmentointi

Natural Eyeliner Kestopigmentointi - Luonnollinen silmänrajaus ripsityvitäytöllä 

 

Natural eyeliner kestopigmentointi tehdään ripsien väliin, aivan ripsien tyveen. Lopputuloksesta tulee luonnollinen ja katsetta syventävä. Tämä vaihtoehto silmänrajauksesta on ohut ja vähiten meikatun näköinen. 

Soft Liner Kestopigmentointi - Silmänrajaukset häivytystekniikalla

Näyttävämmällä häivytystekniikalla  saadaan silmänrajauksista meikatun näköiset mutta silti hienostuneet rajaukset. Tässä tekniikassa käytetään rajauksen siipiosassa häivytystekniikkaa jolloin lopputulos näyttää ikäänkuin sumumeikiltä. Rajauksen voi tehdä asiakkaan toiveiden mukaan ohuena tai näyttävämpänä. 

 

Huulten kestopigmentointi sävytystekniikalla

Aquarelle Lips Huulten Kestopigmentointi

Tällä suhteellisen uudella huulten kestopigmentointitekniikalla huulet rajataan erittäin ohuella pigmentointineulalla ja sävytetään häivyttämällä pigmenttiä koko huulten alueelle. Tässä tekniikassa huulien rajausta ei lopputuloksessa erota kokonaisuudesta. Eli kyse ei ole vanhan ajan pigmentointitekniikasta, missä huulten rajaukset erottuivat. Tämä tekniikka mahdollistaa huulten kestomeikin, joka pysyy huulissa 2-3 vuotta. Lopputuloksesta voidaan tehdä luonnollinen, parantamalla huulten symmetriaa ja värisävyä tai enemmän näyttävämmän ja meikatun näköisen.

Huulten pigmentointi vaatii yleensä myös vahvistuskerran noin 6 viikkoa ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Otathan huomioon ettei vahvistuskerta sisälly ensimmäisen hoitokerran hintaan.

NATURAL EYELINER RIPSIRAJAN TÄYTTÖ

 

Natural Eyeliner Kestopigmentointi - ripsirajan tyvitäyttö

270,-

 

Vahvistus Natural Eyeliner kestopigmentointi - 3kk. sisällä edellisestä hoitokerrasta

75,-

Vuosivahvistus Natural Eyeliner

150,-

Natural Eyeliner Kestopigmentointi baby-siivekkeellä

285,-

 

Vahvistus Natural Eyeliner kestopigmentointi baby-siivekkeellä 3kk. sisällä edellisestä hoitokerrasta 

80,-

Vuosivahvistus Natural Eyeliner baby-siivekkeellä

175,-

SOFT LINER RAJAUS KESTOPIGMENTOINTI HÄIVYTYKSELLÄ

 

Soft Liner Kestopigmentointi - silmänrajaukset häivytystekniikalla

330,-

 

Vahvistus Soft Liner Kestopigmentoint 3kk. sisällä edellisestä hoitokerrasta 

80,-

Vuosivahvistus Soft Liner Kestopigmentointi

190,-

 

Soft Liner Kestopigmentointi näyttävällä siivekkeellä ja häivytyksellä

(sopii asiakkaalle jolla on isot luomet)

400,-

 

Vahvistus Soft Liner Kestopigmentointi näyttävällä siivekkeellä ja häivytyksellä 3 kk. sisällä edellisestä hoitokerrasta

95,-

Vuosivahvistus Soft Liner Kestopigmentointi näyttävällä siivekkeellä ja häivytyksellä

200,-

HUULTEN KESTOPIGMENTOINTI

Aquarelle Lips  huulten pigmentointi (häivytystekniikalla)

335,-

Vahvistus Aquarelle Lips  huulten pigmentointi  3kk. sisällä edellisestä hoitokerrasta 

85,-

Vuosivahvistus Aquarelle Lips

200,-

TARJOAMME YLI 200 EURON HOITOIHIN MAHDOLLISUUDEN MAKSAA HOITO KLARNA RAHOITUKSELLA.​Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.

bottom of page