Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnilla saat kauniin kestomeikin joka kestää ihossa ihotyypistä ja pigmentoitavasta alueesta riippuen 2-5 vuotta.  Kestopigmentointi tehdään pigmentointikoneella. Kuinka monelle tuntuukin esimerkiksi symmetristen ja kauniin mallisten silmänrajauksien teko. Tai onko huulten iho väritön ja tarkat rajat puuttuvat. Pigmentoinnista voidaan tehdä hyvin luonnollisen, asiakkaan piirteitä korostaen tai meikatun näköisen. Suunnittelemme työn ennen varsinaista toimenpidettä, piirtämällä meikkikynäällä ääriviivat. Asiakkaan kanssa käydään läpi toivottu muoto ja värisävy. Puudutamme pigmentoitavan alueen joten toimenpide on vain hieman epämiellyttävä muttei kovinkaan kivulias. Silmänrajausten ja huulten pigmentoinnissa puudutetta laitetaan jo ennen pigmentointia ja monella iho puutuukin hieman jo ennen varsinaista toimenpidettä. 

Teemme pigmentointeja 20 vuotta täyttäneille.

Pigmentoinnit saattavat vaatia ihotyypistä riippuen myös vahvistuskerran. Otathan huomioon, että olemme hinnoitelleet vahvistuskerrat erikseen, joten vahvistuskerta ei sisälly meillä ensimmäisen hoitokerran maksettuun hintaan.

Eyeliner silmänrajauksien kestopigmentointi

Natural Eyeliner Kestopigmentointi - Luonnollinen silmänrajaus ripsityvitäytöllä 

 

Natural eyeliner kestopigmentointi tehdään ripsien väliin, aivan ripsien tyveen. Lopputuloksesta tulee luonnollinen ja katsetta syventävä. Tämä vaihtoehto silmänrajauksesta on ohut ja vähiten meikatun näköinen. 

Soft Liner Kestopigmentointi - Silmänrajaukset häivytystekniikalla

Näyttävämmällä häivytystekniikalla  saadaan silmänrajauksista meikatun näköiset mutta silti hienostuneet rajaukset. Tässä tekniikassa käytetään rajauksen siipiosassa häivytystekniikkaa jolloin lopputulos näyttää ikäänkuin sumumeikiltä. Rajauksen voi tehdä asiakkaan toiveiden mukaan ohuena tai näyttävämpänä. 

 

Huulten kestopigmentointi sävytystekniikalla

Aquarelle Lips Huulten Kestopigmentointi

Tällä suhteellisen uudella huulten kestopigmentointitekniikalla huulet rajataan ja sävytetään häivyttämällä pigmenttiä koko huulten alueelle. Eli kyse ei ole ainoastaan huulten rajauksista. Tämä tekniikka mahdollistaa huulten kestomeikin, joka pysyy huulissa 2-3 vuotta. Lopputuloksesta voidaan tehdä luonnollisen, parantamalla huulten symmetriaa ja värisävyä tai enemmän näyttävämmän ja meikatun näköisen. 

Huulten pigmentointi vaatii yleensä myös vahvistuskerran noin 6 viikkoa ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

 Hinnasto

Natural Eyeliner Kestopigmentointi - ripsirajan tyvitäyttö

250,-

Vahvistus Natural Eyeliner kestopigmentointi - 4-8 viikkoa edellisestä hoitokerrasta                                  

50,-

 

Soft Liner Kestopigmentointi - silmänrajaukset häivytystekniikalla

300,-

 

Vahvistus Soft Liner Kestopigmentoint - 4-8 viikkoa edellisestä hoitokerrasta   

65,-

Aquarelle Lips  huulten pigmentointi (häivytystekniikalla)

320,-

Vahvistus Aquarelle Lips  huulten pigmentointi  - 4-8 viikkoa edellisestä hoitokerrasta 

65,-Varaa aikasi täältä tai

soita numeroon 050 357 7752.