top of page

Salonkimme rantautuneet kosmetiikkasarjat ovat laadukkaita, huolella testattuja ja

luonnonmukaisia tuoteperheitä. Hinta laatu -suhteeltaan erinomaisia luonnollisen kosmetiikan tuotteita. Olemme valinneet valikoimaamme vain ne brändit ja tuotteet, joihin olemme myös itse rakastuneet ja joiden ideologian ja tuotekehittelyn takana pystymme seisomaan täydestä sydämestämme. Tarkastelemme aina jokaista tuotetta kokonaisuutena, jossa suurin osa palasista, niin hoitavuus, ainesosien puhtaus, ihotuntuma, pigmentit ja tuotelupaus loksahtavat kohdilleen. 

Tuotteitamme voit kätevästi hankkia myös verkkokaupastamme.

Be Naturally Beautiful  Inside and Out 

SOUL SISTERS BEAUTY SHOP

 

LUONNONKOSMETIIKAN MYYMÄLÄ TURUSSA

Brahenkatu 9 a 1 krs, Turku, 20100 info@sistersbeauty.fi  |  Tel: 040 755 9337

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa tuotteesta, tuotemerkistä tai askaruttaako, sopiiko tietty tuote tai sävy juuri sinun ihollesi? Lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta, niin otamme Sinuun yhteyttä .

Tai voit kätevästi varata lomakkeen kautta henkilökohtaisen opastusajan, niin saamme kaikessa rauhassa palvella juuri Sinua! 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kiitos viestistäsi! Otamme Sinuun yhteyttä

Miksi rakastamme luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikan ideologiana on hoitaa ja ravita ihoa mahdollisimman aidosti, pitkällä tähtäimellä ja ihon omaa luonnollista tilaa kunnioittaen. Ihoa ei ole tarkoitus kuorruttaa hetkellisesti silottavilla ja kiristävillä aineilla vaan herättää iho luonnolliseen hehkuunsa hellästi puhdistamalla, aidosti ravitsemalla ja luonnollisesti suojaamalla. Luonnonkosmetiikka on valintamme, sillä haluamme panostaa aitoon ihonhoitoon ja kasvikunnan tehoraaka-aineisiin, jotka iho tunnistaa ystävikseen. Meille on tärkeää välittää eteenpäin aidosti ihoa hoitavan kosmetiikan sanomaa ja avata ihonhoidon saloja tästä näkökulmasta. Aito kauneus ei ole taikatemppuja ja filttereitä, vaan hellää hoivaa pintaa syvemmältä.

LUE LISÄÄ

bottom of page